bel ons

Alleen Whatsapp 0638426181

checkmark

Uit voorraad leverbaar

checkmark

Gratis Verzekerd verzonden

checkmark

14 dagen retourrecht

checkmark

Uniek assortiment 500+ whisky's

webshop keurmerk
Home / Whisky Merken / Invergordon
Toon Filters
0
Onbeperkt
0
0
Onbeperkt

Invergordon

Toon enkel producten op voorraad
Weergave:

Invergordon Whisky


Invergordon Distillery, opgericht in 1959 aan de schilderachtige oostkust van Schotland, vertegenwoordigt een intrigerende geschiedenis die teruggaat tot de oprichting als graandistilleerderij. De distilleerderij heeft door de decennia heen haar vakmanschap geperfectioneerd, wat resulteert in een voortreffelijke selectie van whisky's die wereldwijd worden gewaardeerd.
 

Regio Invergordon

 

De regio rondom Invergordon, gesitueerd nabij de indrukwekkende Cromarty Firth, biedt een betoverend decor van weelderige groene heuvels en ruige kustlijnen. Het klimaat en de nabijgelegen waterbronnen dragen aanzienlijk bij aan de unieke smaakprofielen van Invergordon whisky's, waarbij de omgeving zijn stempel drukt op de karakteristieke eigenschappen van de distilleerderij.


Bekende bottelingen Invergordon.

 

Enkele van de meest geprezen bottelingen van Invergordon omvatten single grain whisky's met een verfijnde complexiteit en een sublieme afdronk. De distilleerderij heeft haar erfenis gevormd met expressies die zowel kenmerkend als divers zijn, variërend van zoet en zacht tot kruidig en robuust.
 

Omvang Invergordon

 

Invergordon heeft zich gevestigd als een van de grootste distilleerderijen in Schotland, waarbij grootschalige productie hand in hand gaat met ongeëvenaarde kwaliteit. De omvang van de distilleerfaciliteiten benadrukt de indrukwekkende schaal waarop Invergordon opereert, zonder concessies te doen aan het ambachtelijke aspect van hun whiskyproductie.
 

Invergordon Eigenschappen

 

De kenmerkende eigenschappen van Invergordon whisky's omvatten een zijdezachte textuur, met tonen van vanille die harmonieus samensmelten met subtiele hints van kruidigheid. Deze delicate balans maakt Invergordon geliefd onder whiskyliefhebbers, waarbij elke druppel een meesterwerk van zorgvuldige distillatie en rijping vertegenwoordigt. Kortom, Invergordon blijft een baken van Schotse whiskytraditie, waar passie en ambacht samenkomen in elke fles.

Lees hier meer over Islay Gold.


© 2024 Rarevintagewhisky.nl - All Rights Reserved