bel ons

Alleen Whatsapp 0638426181

checkmark

Uit voorraad leverbaar

checkmark

Gratis Verzekerd verzonden

checkmark

14 dagen retourrecht

checkmark

Uniek assortiment 500+ whisky's

webshop keurmerk
Home / Whisky Merken / Longmorn
Toon Filters
0
Onbeperkt
0
0
Onbeperkt

Longmorn

Toon enkel producten op voorraad
Weergave:


Bezig met laden...

Longmorn Whisky


Longmorn, opgericht in 1897, draagt een rijke geschiedenis met zich mee die de tand des tijds heeft doorstaan. Gelegen in het hart van Speyside, de beroemde whiskyregio in Schotland, bevindt de distilleerderij zich te midden van het schilderachtige landschap dat bekend staat om zijn vruchtbare bodem en zacht stromend water. Deze natuurlijke elementen vormen de essentie van de unieke smaakprofielen die Longmorn kenmerken.
 

Longmorn Regio

 

Speyside staat wereldwijd bekend als het epicentrum van Schotse whiskyproductie, met een concentratie van gerenommeerde distilleerderijen. Longmorn onderscheidt zich door zijn traditionele aanpak en ambachtelijke benadering, waarbij elke fase van het productieproces met zorg wordt doorlopen.
 

Bottelingen Longmorn

 

Binnen het assortiment van Longmorn zijn de Longmorn 16 Year Old en de Longmorn Distiller’s Choice enkele van de meest opvallende bottelingen. De Longmorn 16 Year Old staat bekend om zijn volwassen karakter, met een uitgebalanceerde mix van fruitige, honingachtige en kruidige tonen die de zintuigen betoveren. De Distiller’s Choice belichaamt de kunst van vakmanschap, met een complex palet dat de veelzijdigheid van Longmorn weerspiegelt.
 

Omvang Longmorn

 

Ondanks dat Longmorn een middelgrote distilleerderij is, behoudt het zijn onafhankelijkheid en authentieke karakter. Dit stelt de distilleerderij in staat om te experimenteren met verschillende vatrijpingen en blends, waardoor unieke expressies ontstaan die whisky-liefhebbers over de hele wereld aanspreken. Longmorn blijft een waardevolle parel in de Schotse single malt-scene, gewaardeerd door fijnproevers die streven naar een uitmuntende whiskyervaring die getuigt van tijdloze elegantie en vakmanschap.

Lees hier meer over Lagavulin.
 


© 2024 Rarevintagewhisky.nl - All Rights Reserved