bel ons

Alleen Whatsapp 0638426181

checkmark

Uit voorraad leverbaar

checkmark

Gratis Verzekerd verzonden

checkmark

14 dagen retourrecht

checkmark

Uniek assortiment 500+ whisky's

webshop keurmerk
Home / Whisky Merken / Johnnie Walker
Toon Filters
0
Onbeperkt
0
0
Onbeperkt

Johnnie Walker

Toon enkel producten op voorraad
Weergave:

Johnnie Walker Whisky


Johnnie Walker, opgericht in 1820 door John Walker, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat naar Schotland. De distilleerderij begon als een kruidenierswinkel die later evolueerde tot een whiskyproducent. Johnnie Walker staat bekend om zijn hoogwaardige Schotse whisky's, waaronder de iconische Red Label en de luxueuze Blue Label.
 

Regio Johnnie Walker

 

De regio van Johnnie Walker is Schotland, wereldwijd bekend om zijn voortreffelijke whiskyproductie. De distilleerderijen van Johnnie Walker bevinden zich voornamelijk in de regio's Highland en Speyside, waar het klimaat en de natuurlijke bronnen bijdragen aan de unieke smaakprofielen.
 

Bekende bottelingen Johnnie Walker

 

Beroemde bottelingen van Johnnie Walker omvatten de smaakvolle Black Label en de Gold Label Reserve. De Blue Label, een blend van zeldzame en oude whisky's, staat symbool voor luxe en vakmanschap.

Omvang Johnnie Walker

 

Johnnie Walker is een reus in de whisky-industrie, wereldwijd erkend en gedistribueerd. De merknaam is synoniem met kwaliteit, en het bedrijf heeft een enorme invloed op de wereldwijde whiskyconsumptie.
 

Johnnie Walker Kenmerken

 

De kenmerken van Johnnie Walker omvatten een uitgebalanceerde smaak, rijk aroma en een soepele afdronk. De whisky's worden zorgvuldig geblend, gebruikmakend van diverse malt en graanwhisky's, resulterend in een uniek en herkenbaar karakter dat de kenmerkende stijl van Johnnie Walker vertegenwoordigt.

Lees hier meer over Kilchoman.


© 2024 Rarevintagewhisky.nl - All Rights Reserved