bel ons

Alleen Whatsapp 0638426181

checkmark

Uit voorraad leverbaar

checkmark

Gratis Verzekerd verzonden

checkmark

14 dagen retourrecht

checkmark

Uniek assortiment 500+ whisky's

webshop keurmerk
Home / Whisky Merken / Cotswolds
Toon Filters
0
Onbeperkt
0
0
Onbeperkt

Cotswolds

Toon enkel producten op voorraad
Weergave:

Geschiedenis Cotswolds


Cotswolds Distillery, opgericht in 2014 door Daniel Szor, belichaamt de geest van ambachtelijke whiskyproductie in het hart van het schilderachtige Cotswolds, Engeland. De geschiedenis van de distilleerderij weerspiegelt een passie voor traditioneel vakmanschap en de wens om de rijke erfgoed van de regio te eren, terwijl er ruimte is voor moderne innovatie.
 

Cotswolds regio 

 

De Cotswolds-regio, wereldwijd bekend om zijn glooiende heuvels, pittoreske dorpjes met honingkleurige stenen, en weelderige groene landschappen, vormt een idyllisch decor voor de distilleerderij. Hier, tussen de adembenemende natuurlijke schoonheid, komt de creatie van hoogwaardige whisky tot leven.
 

Bekende bottelingen Cotswolds

 

Een van de meest opvallende bottelingen van Cotswolds is de Single Malt Whisky, een meesterwerk dat rijpt in zorgvuldig geselecteerde Amerikaanse eikenhouten vaten. Het resultaat is een verfijnde drank met een complex spectrum van smaken, variërend van subtiele perzik- en peerachtige tonen tot warme vanille. Een andere parel in hun assortiment is de Cotswolds Founder's Choice, een uitzonderlijke expressie met diepe, complexe smaaklagen die de zintuigen prikkelen en fijnproevers over de hele wereld aanspreken.
 

Hoe groot is Cotswolds?

 

Wat betreft de omvang van Cotswolds Distillery, blijft het trouw aan zijn roots als een relatief bescheiden faciliteit. Echter, ondanks zijn bescheiden omvang, heeft de distilleerderij snel een solide reputatie opgebouwd en wordt deze nu beschouwd als een van de veelbelovende spelers in de ambachtelijke whiskywereld.
 

Cotswolds kenmerken

 

Kenmerkend voor Cotswolds is niet alleen de voortreffelijke kwaliteit van hun whisky, maar ook het respect voor lokale ingrediënten en traditionele methoden. De distilleerderij legt de nadruk op het gebruik van gerst uit de regio en perfectioneert elk aspect van het distillatieproces, van de zorgvuldige selectie van grondstoffen tot de nauwgezette aandacht voor detail. Dit resulteert in een unieke en uitgebalanceerde whisky-ervaring die een eerbetoon is aan zowel het rijke erfgoed van Cotswolds als aan de innovatieve geest van de moderne ambachtelijke whiskyproductie. Cotswolds Distillery blijft dan ook een boeiend hoofdstuk schrijven in de voortdurende reis van de wereld van fijne whisky.

Lees hier meer over Clynelish.


© 2024 Rarevintagewhisky.nl - All Rights Reserved