bel ons

Alleen Whatsapp 0638426181

checkmark

Uit voorraad leverbaar

checkmark

Gratis Verzekerd verzonden

checkmark

14 dagen retourrecht

checkmark

Uniek assortiment 500+ whisky's

webshop keurmerk
Home / Whisky Merken / Longrow
Toon Filters
0
Onbeperkt
0
0
Onbeperkt

Longrow

Toon enkel producten op voorraad
Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Longrow Whisky 


Longrow, een iconisch Schots whiskymerk, heeft zijn wortels diep verankerd in een geschiedenis die teruggaat tot 1828. Gelegen in Campbeltown, ooit de "Whiskyhoofdstad van de Wereld", heeft Longrow door de jaren heen standvastigheid getoond ondanks sluitingen en heropeningen. De distilleerderij is een bewaker van traditionele productiemethoden, wat bijdraagt aan de rijke erfenis van de whisky.
 

Longrow Regio
 

Campbeltown, met zijn maritieme invloeden aan de Schotse westkust, biedt het ideale terroir voor Longrow. De regio staat bekend om zijn zilte, zeeachtige invloeden, die de kenmerkende smaak van Longrow whisky's definiëren en verrijken.
 

Bekende bottelingen ​​​​​​​Longrow

 

Binnen het indrukwekkende portfolio van Longrow schitteren enkele bekende bottelingen. De Longrow 18, met zijn gebalanceerde mix van rijpe vruchten en subtiele turfrook, is een ware favoriet. Ook de Longrow Red-serie, met rijping in diverse wijnvaten, geniet wereldwijd aanzien.
 

Longrow Omvang

 

Ondanks zijn bescheiden omvang heeft Longrow een wereldwijde invloed en een loyale schare fans. De distilleerderij staat bekend om haar toewijding aan vakmanschap en kwaliteit boven kwantiteit, waarmee het een gerespecteerde positie heeft verworven in de competitieve wereld van Schotse whisky.
 

Kenmerken ​​​​​​​Longrow

 

Longrow wordt gekenmerkt door een unieke combinatie van rokerigheid, verkregen door het gebruik van turf tijdens het droogproces van de gerst, en de invloeden van de zee. Het resultaat is een whisky met een complex en diep smaakprofiel, geliefd bij connaisseurs die op zoek zijn naar een authentieke en karaktervolle drinkervaring.

Lees hier meer over Linkwood.


© 2024 Rarevintagewhisky.nl - All Rights Reserved