bel ons

Alleen Whatsapp 0638426181

checkmark

Uit voorraad leverbaar

checkmark

Gratis Verzekerd verzonden

checkmark

14 dagen retourrecht

checkmark

Uniek assortiment 500+ whisky's

webshop keurmerk
Home / Whisky Merken / Benrinnes
Toon Filters
0
Onbeperkt
0
0
Onbeperkt

Benrinnes

Toon enkel producten op voorraad
Weergave:


Bezig met laden...

Benrinnes 


Benrinnes, een Schots whiskymerk met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1826, heeft door de jaren heen een indrukwekkende reputatie opgebouwd. Gelegen aan de voet van de Ben Rinnes-berg, dankt de distilleerderij haar naam aan deze majestueuze piek. Deze distilleerderij heeft een bewogen verleden gekend, met verschillende renovaties en vernieuwingen.
 

Regio Benrinnes


Benrinnes bevindt zich in de Speyside-regio, wereldwijd bekend om zijn verfijnde whisky's. Het microklimaat van deze regio, gecombineerd met zuiver bronwater uit Ben Rinnes, creëert de ideale omstandigheden voor het produceren van hoogwaardige whisky.
 

Benrinnes bottelingen


De meest bekende bottelingen van Benrinnes omvatten vaak single malt expressies met een rijke en complexe smaak. De distilleerderij staat vooral bekend om zijn sherry-gerijpte whisky's, die een diepe kleur en volle, fruitige aroma's hebben.
 

Hoe groot is benrinnes?


Ondanks zijn bescheiden omvang blijft Benrinnes een gewaardeerde speler in de whiskywereld. Met een productie die niet de hoogste is, wint de distilleerderij gestaag aan populariteit onder whiskyliefhebbers, die de zeldzaamheid en kwaliteit van Benrinnes waarderen.
 

Benrinnes kenmerken


Kenmerkend voor Benrinnes-whisky's zijn de complexe smaken en aroma's. Van fruitige tonen tot kruidige ondertonen, elke druppel biedt een unieke proefervaring. De distilleerderij staat ook bekend om zijn traditionele productiemethoden, waaronder het gebruik van koperen pot stills en de zorgvuldige selectie van vaten voor rijping. Benrinnes blijft een boeiende speler op de Schotse whiskykaart, waar vakmanschap en traditie samenkomen voor een onvergetelijke whisky-ervaring.

Lees hier meer over Bowmore.


© 2024 Rarevintagewhisky.nl - All Rights Reserved