bel ons

Alleen Whatsapp 0638426181

checkmark

Uit voorraad leverbaar

checkmark

Gratis Verzekerd verzonden

checkmark

14 dagen retourrecht

checkmark

Uniek assortiment 500+ whisky's

webshop keurmerk
Home / Whisky Merken / Ballantine's
Toon Filters
0
Onbeperkt
0
0
Onbeperkt

Ballantine's

Toon enkel producten op voorraad
Weergave:
 

Ballantine's Whisky


Ballantine's, opgericht in 1827 door George Ballantine, is een Schots whiskymerk dat een rijke geschiedenis van vakmanschap en traditie belichaamt. Het verwierf al snel erkenning voor zijn hoogwaardige blended whisky's, die de tand des tijds hebben doorstaan.

Regio Ballantine's


De regio van Ballantine's, gelegen in het hart van Schotland, omvat voornamelijk de regio's Speyside en Highlands. Deze gebieden staan bekend om hun overvloedige bronnen van zuiver water en uitstekende gerst, die bijdragen aan de unieke smaakprofielen van Ballantine's whisky's.
 

Ballantine's bottelingen


Onder de meest bekende bottelingen van Ballantine's bevinden zich de Ballantine's Finest en Ballantine's 17 Year Old. De Finest, een zorgvuldige mix van meer dan vijftig malt- en graanwhisky's, is een toegankelijke en uitgebalanceerde keuze, terwijl de 17 Year Old indruk maakt met zijn diepte en complexiteit, rijping in zorgvuldig geselecteerde vaten.
 

Ballantine's omvang


Ballantine's is uitgegroeid tot een van 's werelds grootste en meest gewaardeerde whiskymerken, met een wereldwijde aanwezigheid. Het merk wordt gewaardeerd om zijn consistente kwaliteit en toewijding aan vakmanschap, waardoor het een favoriet is onder whiskyliefhebbers wereldwijd.
 

Kenmerken Ballantine's


De kenmerken van Ballantine's omvatten een zachte en rijke smaak, met tonen van honing, vanille en een lichte rokerigheid. Het merk onderscheidt zich door zijn streven naar perfectie, waarbij de meesterblenders met zorg de beste whisky's selecteren om een harmonieuze en verfijnde eindproduct te creëren. Ballantine's vertegenwoordigt daarmee niet alleen een whisky, maar een tijdloze erfenis van Schotse ambachtelijkheid.

Lees hier meer over Benromach.
 


© 2024 Rarevintagewhisky.nl - All Rights Reserved