bel ons

Alleen Whatsapp 0638426181

checkmark

Uit voorraad leverbaar

checkmark

Gratis Verzekerd verzonden

checkmark

14 dagen retourrecht

checkmark

Uniek assortiment 500+ whisky's

webshop keurmerk
Home / Whisky Merken / Glenlossie
Toon Filters
0
Onbeperkt
0
0
Onbeperkt

Glenlossie

Toon enkel producten op voorraad
Weergave:

Glenlossie Whisky


Glenlossie, een Schots whiskymerk met een rijke geschiedenis, werd opgericht in 1876 in de Speyside-regio, bekend om zijn hoogwaardige single malt whisky's. Deze distilleerderij heeft door de jaren heen een reputatie opgebouwd voor ambachtelijk vakmanschap en traditionele productiemethoden.


Regio ‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚ÄčGlenlossie
 

De regio Speyside, waar Glenlossie zich bevindt, staat wereldwijd bekend als het epicentrum van Schotse whiskyproductie. Met zijn vruchtbare grond, zuivere waterbronnen en gematigd klimaat creëert Speyside een ideale omgeving voor het produceren van complexe en uitgebalanceerde whisky's.


Bottelingen ‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚ÄčGlenlossie
 

Glenlossie's meest bekende bottelingen omvatten vaak expressies met een rijke smaak, variërend van fruitig tot kruidig, en worden gewaardeerd door kenners wereldwijd. Enkele populaire releases omvatten zowel officiële als onafhankelijke bottelingen, waarbij de leeftijd en vatlagering de karakteristieke aroma's en smaken versterken.
 

Hoe groot is ‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚ÄčGlenlossie?
 

De omvang van Glenlossie is indrukwekkend, met uitgestrekte opslagfaciliteiten voor vaten en een productiecapaciteit die de vraag van whiskyliefhebbers wereldwijd tegemoetkomt. Ondanks zijn grootte behoudt Glenlossie echter zijn toewijding aan vakmanschap en traditionele methoden.


Kenmerken ‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚ÄčGlenlossie
 

Glenlossie wordt gekenmerkt door zijn complexe smaakprofielen, vaak gekenmerkt door tonen van honing, fruit, noten en een subtiele rokerigheid. Het gebruik van zorgvuldig geselecteerde vaten, in combinatie met een langzaam distillatieproces, draagt bij aan de unieke en gewaardeerde karakteristieken van Glenlossie's single malt whisky's.

Lees hier meer over Glenfarclas.


© 2024 Rarevintagewhisky.nl - All Rights Reserved