bel ons

Alleen Whatsapp 0638426181

checkmark

Uit voorraad leverbaar

checkmark

Gratis Verzekerd verzonden

checkmark

14 dagen retourrecht

checkmark

Uniek assortiment 500+ whisky's

webshop keurmerk
Home / Whisky Merken / BenRiach
Toon Filters
0
Onbeperkt
0
0
Onbeperkt

BenRiach

Toon enkel producten op voorraad
Weergave:
 

Geschiedenis BenRiach


BenRiach, opgericht in 1898, heeft een rijke geschiedenis die zich door de Schotse Hooglanden slingert. Door de jaren heen heeft de distilleerderij fluctuaties in eigendom en productie doorgemaakt, maar in 2004 herleefde het merk onder nieuwe leiding. Deze revival omvatte zowel geturfde als niet-geturfde whisky's, waarmee BenRiach een diverse reeks smaken bood.
 

BenRiach Regio

 

Gelegen in Speyside, een regio beroemd om zijn vruchtbare grond en zuiver water, weerspiegelt BenRiach deze omgeving in zijn whisky's. De nabijheid van gerenommeerde waterbronnen draagt bij aan de kwaliteit van hun product.
 

Bekende bottelingen BenRiach

 

BenRiach staat bekend om zijn uitgebreide assortiment, maar de BenRiach 12 Years Sherry Wood en de BenRiach 20 Years Authenticus verdienen speciale vermelding. Deze expressies belichamen de complexiteit en verfijning waar het merk om bekend staat.
 

Omvang BenRiach

 

Hoewel BenRiach niet de omvang heeft van sommige grootmachten, heeft het een solide positie in de whiskywereld veroverd. Met aandacht voor detail en vakmanschap heeft het merk een toegewijde wereldwijde fanbase opgebouwd.
 

Kenmerken BenRiach

 

BenRiach's kenmerkende stijl omvat een rijke mix van fruitige tonen, van sappige peren tot gedroogde abrikozen, naast hints van kruiden en eikenhout. De diverse portfolio weerspiegelt de innovatie en het vakmanschap dat BenRiach tot een opmerkelijk whiskymerk maakt.

Lees hier meer over Ballechin.


© 2024 Rarevintagewhisky.nl - All Rights Reserved