bel ons

Alleen Whatsapp 0638426181

checkmark

Uit voorraad leverbaar

checkmark

Gratis Verzekerd verzonden

checkmark

14 dagen retourrecht

checkmark

Uniek assortiment 500+ whisky's

webshop keurmerk
Home / Whisky Merken / Signatory Vintage
Toon Filters
0
Onbeperkt
0
0
Onbeperkt

Signatory Vintage

Toon enkel producten op voorraad
Weergave:

Geschiedenis van Signatory Vintage 


Signatory Vintage werd opgericht in 1988 door Andrew Symington in Edinburgh, Schotland. Het bedrijf begon als een onafhankelijke bottelaar van single malt whisky's, waarbij het zich toelegde op het selecteren en bottelen van hoogwaardige vaten van Schotse distilleerderijen. Door de jaren heen heeft Signatory Vintage een reputatie opgebouwd voor het leveren van zeldzame en unieke whisky's van uitzonderlijke kwaliteit, met een focus op single cask bottelingen.
 

Regio van Signatory Vintage 


Signatory Vintage is gevestigd in Edinburgh, Schotland, en is actief in de hele Schotse whiskyindustrie. Het bedrijf selecteert vaten uit verschillende regio's, waaronder Speyside, Highland, Islay, Lowland en Campbeltown, waardoor het een breed scala aan smaken en aroma's kan bieden aan whisky-liefhebbers over de hele wereld.
 

Meest bekende bottelingen van Signatory Vintage


Enkele van de meest bekende bottelingen van Signatory Vintage zijn de "Cask Strength Collection", "Un-Chillfiltered Collection" en "Vintage Collection". Deze series bieden een scala aan single malt whisky's van verschillende leeftijden en regio's, elk met hun eigen unieke karakter en smaakprofiel. Elke fles wordt met zorg geselecteerd en gebotteld om de volledige expressie van de distilleerderij en het vat te behouden.
 

Grootte van Signatory Vintage


Signatory Vintage is uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande onafhankelijke bottelaars van Schotse single malt whisky's, met een wereldwijde aanwezigheid en een uitgebreid netwerk van distributeurs en retailers. Hoewel het bedrijf begon als een bescheiden onderneming, heeft het zich door de jaren heen ontwikkeld tot een gerespecteerde speler in de whiskyindustrie, met een indrukwekkende collectie van zeldzame en exclusieve bottelingen.
 

Kenmerken van Signatory Vintage 


Signatory Vintage staat bekend om zijn streven naar kwaliteit en authenticiteit. Het bedrijf selecteert alleen vaten van gerenommeerde distilleerderijen die voldoen aan strenge criteria voor smaak, karakter en rijping. Elke fles wordt zorgvuldig gebotteld zonder koude filtering om de natuurlijke oliën en aroma's te behouden. Dit resulteert in whisky's van uitzonderlijke zuiverheid en complexiteit, die de ware essentie van hun oorsprong en rijping weerspiegelen. Met een passie voor vakmanschap en traditie blijft Signatory Vintage een iconisch merk voor liefhebbers van Schotse single malt whisky's.


© 2024 Rarevintagewhisky.nl - All Rights Reserved