bel ons

Alleen Whatsapp 0638426181

checkmark

Uit voorraad leverbaar

checkmark

Gratis Verzekerd verzonden

checkmark

14 dagen retourrecht

checkmark

Uniek assortiment 500+ whisky's

webshop keurmerk
Home / Whisky Merken / Gordon & MacPhail
Toon Filters
0
Onbeperkt
0
0
Onbeperkt

Gordon & MacPhail

Toon enkel producten op voorraad
Weergave:


Bezig met laden...

Gordon & MacPhail Whisky


Gordon & MacPhail, opgericht in 1895 door James Gordon en John Alexander MacPhail, heeft een fascinerende geschiedenis die teruggaat tot de pioniersdagen van de Schotse whiskyindustrie. Hun verhaal begon in het schilderachtige dorpje Elgin, gelegen in het hart van de Speyside-regio, een gebied dat bekend staat om zijn overvloed aan distilleerderijen. Als onafhankelijke bottelaar begon Gordon & MacPhail al snel reputatie op te bouwen door whisky's te selecteren, te rijpen en te bottelen van verschillende distilleerderijen, waarbij ze de kenmerkende smaken van elke distilleerderij wisten te vangen.
 

Regio Gordon & MacPhail


De regio van Gordon & MacPhail omvat niet alleen de Speyside, maar strekt zich ook uit naar andere Schotse whiskyproducerende gebieden, waardoor ze toegang hebben tot een diversiteit aan whisky's van over het hele land. Deze geografische diversiteit stelt hen in staat om een breed scala aan whisky's aan te bieden, variërend van licht en fruitig tot rijk en rokerig.
 

Bekende Bottelingen van Gordon & MacPhail


Enkele van de meest gewaardeerde bottelingen van Gordon & MacPhail zijn onder andere de Connoisseurs Choice-reeks, die al meer dan vijftig jaar bestaat en bekend staat om zijn consistente kwaliteit en zeldzame vondsten van distilleerderijen, evenals de Distillery Labels-reeks, die de unieke kenmerken van specifieke distilleerderijen benadrukt. Daarnaast heeft Gordon & MacPhail ook de Private Collection, een selectie van buitengewone en zeldzame whisky's, die vaak wordt beschouwd als de kroonjuwelen van hun collectie.
 

Kenmerken Gordon & MacPhail


Ondanks zijn bescheiden begin is Gordon & MacPhail uitgegroeid tot een wereldwijd erkende naam in de whiskyindustrie, met een distributienetwerk dat zich uitstrekt over meer dan 50 landen. Hun toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en innovatie blijft de kern van hun ethos. Ze zijn beroemd om hun zorgvuldige selectie van vaten, waarbij ze alleen de beste en meest karaktervolle whisky's kiezen om te rijpen en te bottelen. Hun expertise in het vakmanschap van het rijpen van whisky is legendarisch, en elke fles die de naam Gordon & MacPhail draagt, belichaamt de passie en toewijding die het merk al meer dan een eeuw kenmerkt.


© 2024 Rarevintagewhisky.nl - All Rights Reserved