bel ons

Alleen Whatsapp 0638426181

checkmark

Uit voorraad leverbaar

checkmark

Gratis Verzekerd verzonden

checkmark

14 dagen retourrecht

checkmark

Uniek assortiment 500+ whisky's

webshop keurmerk
Home / Whisky Merken / Lagavulin
Toon Filters
0
Onbeperkt
0
0
Onbeperkt

Lagavulin

Toon enkel producten op voorraad
Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Lagavulin WhiskyLagavulin, een Schots whiskymerk met een rijke geschiedenis, werd opgericht in 1816 op het schilderachtige eiland Islay. Al meer dan twee eeuwen staat Lagavulin bekend om zijn robuuste en rokerige single malt whisky's, die liefhebbers over de hele wereld aanspreken. De distilleerderij bevindt zich aan de zuidkust van Islay, waar de invloed van de zilte zeelucht en turfrijke bodem de karakteristieke smaak van Lagavulin whisky's vormt.
 

‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚ÄčLagavulin Regio

 

De regio van Lagavulin, gelegen aan de zuidkust van het eiland Islay, staat bekend om zijn ruige landschap en invloeden van de zee. De natuurlijke omgeving draagt bij aan de unieke smaakprofielen van Lagavulin whisky's, met hun kenmerkende rokerige, medicinale en ziltige tonen.

 

‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚ÄčLagavulin bottelingen

 

Lagavulin heeft enkele iconische bottelingen, waaronder de 16-jarige expressie die wereldwijd erkenning heeft gekregen voor zijn diepe, complexe smaak. De Distillers Edition, met extra rijping in sherryvaten, voegt een rijke zoetheid toe aan het traditionele rokerige karakter.
 

Hoe groot is ‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚ÄčLagavulin?

 

Ondanks zijn bescheiden omvang is Lagavulin een invloedrijk merk in de wereld van Schotse whisky. Het merk heeft een toegewijde fanbase en geniet internationale erkenning, waarbij de productie beperkt is om de kwaliteit te waarborgen.

 

‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚ÄčKenmerken ‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚ÄčLagavulin

 

Lagavulin staat bekend om zijn zwaar geturfde whisky's, met een uitgesproken rokerigheid die wordt aangevuld door tonen van zeezout, jodium en citrus. De smaak is diep en complex, met een lange, verwarmende afdronk. De zorgvuldig geselecteerde gerst, de traditionele distillatiemethoden en het vakmanschap van de mensen achter Lagavulin dragen bij aan de unieke en herkenbare kenmerken van deze Schotse single malt.

Lees hier meer over Lochlea.


© 2024 Rarevintagewhisky.nl - All Rights Reserved