bel ons

Alleen Whatsapp 0638426181

checkmark

Uit voorraad leverbaar

checkmark

Gratis Verzekerd verzonden

checkmark

14 dagen retourrecht

checkmark

Uniek assortiment 500+ whisky's

webshop keurmerk
Home / Whisky Merken / Knockdhu
Toon Filters
0
Onbeperkt
0
0
Onbeperkt

Knockdhu

Toon enkel producten op voorraad
Weergave:
 

Knockdhu WhiskyKnockdhu, opgericht in 1894, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het Victoriaanse tijdperk. Gelegen in het hart van Schotland, in de pittoreske regio Speyside, begon de distilleerderij als antwoord op de groeiende vraag naar kwaliteitswhisky. Gedurende de turbulente tijden van de whiskyindustrie heeft Knockdhu standgehouden en zijn vakmanschap geperfectioneerd, wat heeft bijgedragen aan zijn prestigieuze status in de wereld van single malt whisky.
 

De regio van Knockdhu Knockdhu bevindt zich in het noordoosten van Schotland, in het hart van Speyside. Deze regio staat bekend om zijn vruchtbare grond, zuivere waterbronnen en ideale klimaatomstandigheden voor de rijping van whisky. De omliggende natuurlijke elementen dragen bij aan de unieke smaken en aroma's die kenmerkend zijn voor Knockdhu-whisky's.
 

Meest bekende bottelingen van KnockdhuDe meest bekende bottelingen van Knockdhu zijn onder meer de ankerproducten zoals de "AnCnoc 12 Year Old" en de "AnCnoc 18 Year Old". Deze single malt expressies zijn geliefd vanwege hun complexiteit, evenwichtige smaakprofielen en het gebruik van zorgvuldig geselecteerde vaten tijdens het rijpingsproces. Ze belichamen de rijke traditie van de distilleerderij en hebben een wereldwijde erkenning verworven.
 

Hoe groot is Knockdhu?Hoewel Knockdhu niet tot de grootste distilleerderijen behoort, heeft het een respectabele omvang bereikt. Met een productiecapaciteit die zorgvuldig wordt beheerd om de kwaliteit te waarborgen, speelt Knockdhu een significante rol in de Schotse whisky-industrie. De focus op vakmanschap en traditionele methoden blijft essentieel voor de identiteit van de distilleerderij.
 

Kenmerken over KnockdhuKenmerkend voor Knockdhu-whisky's zijn de verfijnde smaken, variërend van fruitige tonen tot lichte kruidigheid. De distilleerderij staat bekend om zijn gebruik van zowel ex-bourbon als ex-sherryvaten, wat resulteert in een uitgebalanceerd en complex karakter. De invloed van het lokale water en de klimatologische omstandigheden van Speyside dragen bij aan de unieke identiteit van Knockdhu-whisky's. Gekenmerkt door hun toewijding aan traditie en vakmanschap, blijft Knockdhu een gewaardeerd juweel in de wereld van Schotse single malt.

Lees hier meer over Longrow.


© 2024 Rarevintagewhisky.nl - All Rights Reserved