bel ons

Alleen Whatsapp 0638426181

checkmark

Uit voorraad leverbaar

checkmark

Gratis Verzekerd verzonden

checkmark

14 dagen retourrecht

checkmark

Uniek assortiment 500+ whisky's

webshop keurmerk
Home / Whisky Merken / Torabhaig
Toon Filters
0
Onbeperkt
0
0
Onbeperkt

Torabhaig

Toon enkel producten op voorraad
Weergave:

Torabhaig Whisky


Torabhaig, gelegen op het betoverende eiland Skye, heeft een geschiedenis doordrenkt van Schotse traditie. In 1825 begon het als een boerderijdistilleerderij en evolueerde het door de jaren heen. Na een periode van sluiting herrees Torabhaig in 2017 als een eerbetoon aan zijn erfgoed, met een focus op ambachtelijk vakmanschap en traditionele methoden.
 

Regio ‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚ÄčTorabhaig

 

De regio rond Torabhaig, bekend als Skye, staat bekend om zijn ruige landschappen en invloedrijke zeebries. Het klimaat en de geografie dragen bij aan de unieke smaakprofielen van Torabhaig-whisky's, diep verweven met maritieme invloeden.
 

Bottelingen Torabhaig

 

Torabhaig's meest geprezen bottelingen omvatten de Allt Gleann en Legacy Series, die indruk maken met complexe smaken en een kenmerkend eilandkarakter. Deze expressies weerspiegelen de rijke geschiedenis en het vakmanschap van de distilleerderij.
 

Hoe groot is ‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚ÄčTorabhaig?

 

Hoewel Torabhaig een van de kleinste distilleerderijen op Skye is, straalt het grootsheid uit in zijn toewijding aan traditie en innovatie. Met een productiecapaciteit van ongeveer 500.000 liter per jaar behoudt Torabhaig een intieme schaal, waardoor elk vat met zorg wordt behandeld en gerijpt in de karakteristieke magazijnen.
 

‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚ÄčTorabhaig Kenmerken

 

De kenmerken van Torabhaig-whisky's zijn gevarieerd, variërend van ziltige en rokerige tonen tot zoete en fruitige ondertonen. Het gebruik van zowel ex-bourbon- als sherryvaten draagt bij aan de complexiteit, terwijl traditionele Schotse gerst en zuiver bronwater de essentie van Skye in elke druppel vastleggen. Torabhaig blijft een authentiek eerbetoon aan de Schotse whiskytraditie.

Lees hier meer over Wolfburn.


© 2024 Rarevintagewhisky.nl - All Rights Reserved