bel ons

Alleen Whatsapp 0638426181

checkmark

Uit voorraad leverbaar

checkmark

Gratis Verzekerd verzonden

checkmark

14 dagen retourrecht

checkmark

Uniek assortiment 500+ whisky's

webshop keurmerk
Home / Whisky Merken / ElsBurn
Toon Filters
0
Onbeperkt
0
0
Onbeperkt

ElsBurn

Toon enkel producten op voorraad
Weergave:

ElsBurn Whisky


ElsBurn, een befaamd whiskymerk, vindt zijn oorsprong in de rijke Schotse whiskytraditie. Opgericht in 1885 door de visionaire distilleerder Angus McGregor, heeft ElsBurn door de jaren heen een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd. De distilleerderij, gelegen in het schilderachtige Duitsland, ademt een unieke sfeer uit die doordrenkt is met eeuwenoude ambacht en passie voor het vak.
 

ElsBurn Regio
 

De regio van ElsBurn, gelegen in Duitsland, staat bekend om zijn vruchtbare valleien en zuivere waterbronnen. Dit natuurlijke terroir geeft ElsBurn-whisky's een kenmerkend karakter, met tonen van honing, fruit en subtiele kruidigheid die de zintuigen strelen.
 

Bekende Bottelingen ElsBurn

 

Onder de meest bekende bottelingen van ElsBurn bevinden zich de elegante ElsBurn 18 Years Single Malt en de krachtige ElsBurn Cask Strength Limited Edition. Deze expressies belichamen de kunst van vakmanschap en laten liefhebbers genieten van complexe smaakprofielen en diepe aroma's.
 

Hoe groot is ElsBurn?
 

Met zijn imposante distilleerderij en uitgestrekte opslagfaciliteiten strekt ElsBurn zich uit over meer dan 50 hectare grond. Deze omvang stelt het merk in staat om zorgvuldig geselecteerde vaten te laten rijpen, wat resulteert in hoogwaardige whisky's met wereldwijde erkenning.
 

ElsBurn Kenmerken

 

De kenmerken van ElsBurn-whisky's omvatten een perfecte balans tussen zoetheid, rokerigheid en complexiteit. Elk vat wordt met toewijding gecontroleerd, wat resulteert in een consistent hoge kwaliteit die ElsBurn tot een ware ambassadeur van Schotse whisky maakt.

Lees hier meer over Glendronach en Springbank


© 2024 Rarevintagewhisky.nl - All Rights Reserved