bel ons

Alleen Whatsapp 0638426181

checkmark

Uit voorraad leverbaar

checkmark

Gratis Verzekerd verzonden

checkmark

14 dagen retourrecht

checkmark

Uniek assortiment 500+ whisky's

webshop keurmerk
Home / Whisky Merken / Kavalan
Toon Filters
0
Onbeperkt
0
0
Onbeperkt

Kavalan

Toon enkel producten op voorraad
Weergave:

Kavalan Whisky


Kavalan, opgericht in 2005, heeft zich sindsdien snel ontwikkeld tot een prominente speler in de wereld van whisky. De geschiedenis van Kavalan is doordrenkt van innovatie en toewijding aan vakmanschap. De distilleerderij, gelegen in het schilderachtige Yuanshan Township in Yilan County, Taiwan, ontleent haar naam aan de oorspronkelijke bewoners van Taiwan, de Kavalan-bevolking. Deze naam weerspiegelt de diepgewortelde verbondenheid met het land en haar geschiedenis. Door voortdurende innovatie en streven naar perfectie heeft Kavalan talloze onderscheidingen ontvangen, wat getuigt van de uitzonderlijke kwaliteit van hun whisky's.
 

Regio Kavalan
 

Yilan County, gelegen aan de weelderige oostkust van Taiwan, biedt een uniek terroir dat bijdraagt aan de unieke smaakprofielen van Kavalan-whisky's. Het subtropische klimaat, de zuivere berglucht en de overvloedige natuurlijke bronnen vormen een ideale omgeving voor het rijpen van whisky. Deze natuurlijke omgeving draagt bij aan de complexiteit en diepte van de Kavalan-whisky's, waardoor ze een unieke en gewilde positie innemen binnen de whiskywereld.

 

Bekende bottelingen Kavalan

 

Binnen het assortiment van Kavalan zijn er enkele bottelingen die bijzonder veel lof en erkenning hebben gekregen. Onder hen bevinden zich de "Kavalan Solist Vinho Barrique" en de "Kavalan Sherry Oak". Deze expressies worden geprezen om hun complexiteit en diepte, waarbij invloeden van wijnvaten en sherryvaten een rijke textuur en smaak toevoegen aan de whisky. Deze bottelingen belichamen het vakmanschap en de toewijding die inherent zijn aan Kavalan.
 

Hoe groot is Kavalan

 

Als een relatief jonge speler in de industrie heeft Kavalan een indrukwekkende positie verworven, met distributiekanalen die zich uitstrekken over meer dan 70 landen wereldwijd. Dit getuigt van de wereldwijde aantrekkingskracht en reputatie van het merk. De voortdurende zoektocht naar perfectie, gekoppeld aan een bereidheid om risico's te nemen, heeft bijgedragen aan het succes en de groei van Kavalan. Met een erfenis van vakmanschap en een toewijding aan excellentie blijft Kavalan een boeiende en invloedrijke kracht binnen de wereld van whisky.

Lees hier meer over Knockdhu.


© 2024 Rarevintagewhisky.nl - All Rights Reserved