bel ons

Alleen Whatsapp 0638426181

checkmark

Uit voorraad leverbaar

checkmark

Gratis Verzekerd verzonden

checkmark

14 dagen retourrecht

checkmark

Uniek assortiment 500+ whisky's

webshop keurmerk
Home / Whisky Merken / Islay Gold
Toon Filters
0
Onbeperkt
0
0
Onbeperkt

Islay Gold

Toon enkel producten op voorraad
Weergave:


Bezig met laden...

Islay Gold Whisky


Islay Gold, een eerbiedwaardig whiskymerk met een rijke geschiedenis, vindt zijn oorsprong in de mystieke distilleerderijen van het Schotse eiland Islay. Al meer dan een eeuw heeft Islay Gold ambachtelijk vakmanschap geïntegreerd in zijn productieproces, resulterend in een ongeëvenaarde kwaliteit en smaak.
 

Regio Islay Gold

 

De regio van Islay Gold wordt gekarakteriseerd door ruige kustlijnen, turfrijke gronden en de invloed van de Atlantische Oceaan, wat de whisky's hun kenmerkende zilte en rokerige smaak geeft. Dit unieke terroir is een onmiskenbare signatuur van Islay Gold.
 

Bottelingen Islay Gold

 

Islay Gold staat bekend om enkele iconische bottelingen, waaronder de verfijnde Single Malt, met tonen van turf, zeewier en een vleugje vanille. De limited editions en vintage releases hebben bijgedragen aan de legendarische status van het merk.
 

Islay Gold Omvang

 

Hoewel Islay Gold een bescheiden omvang heeft in vergelijking met sommige bekende whiskyproducenten, geniet het wereldwijd aanzien. De exclusiviteit van de distilleerderijen en de beperkte productie dragen bij aan de begeerde status van Islay Gold onder whiskyliefhebbers.
 

​​​​​​​Islay Gold Kenmerken
 

Kenmerkend voor Islay Gold zijn de complexe aroma's, volle body en de perfecte balans tussen zoet en rokerig. De zorgvuldige selectie van vaten en het traditionele productieproces maken Islay Gold een ultieme keuze voor fijnproevers die op zoek zijn naar een authentieke Schotse whiskyervaring.

Lees hier meer over Inchgower.
 


© 2024 Rarevintagewhisky.nl - All Rights Reserved