bel ons

Alleen Whatsapp 0638426181

checkmark

Uit voorraad leverbaar

checkmark

Gratis Verzekerd verzonden

checkmark

14 dagen retourrecht

checkmark

Uniek assortiment 500+ whisky's

webshop keurmerk
Home / Whisky Merken / Glenmorangie
Toon Filters
0
Onbeperkt
0
0
Onbeperkt

Glenmorangie

Toon enkel producten op voorraad
Weergave:
 

Glenmorangie geschiedenis


Glenmorangie, opgericht in 1843 in de Schotse Highlands, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 18e eeuw. De distilleerderij staat bekend om zijn toewijding aan vakmanschap en innovatie, waarbij het gebruik van de hoogste distillatieketels in Schotland een onderscheidende kwaliteit oplevert.


Glenmorangie regio

 

Gelegen in het pittoreske Tain, in de regio Ross-shire, put Glenmorangie zijn karakter uit het omliggende landschap, met invloeden van de Dornoch Firth. Het milde klimaat en de lokale bronnen dragen bij aan de unieke smaakprofielen van hun whisky's.
 

Glenmorangie Bottelingen

 

Glenmorangie biedt diverse expressies, maar de 10 jaar oude Original en de extravagante Signet zijn wellicht het meest herkenbaar. Deze bottelingen belichamen de complexiteit en verfijning waar het merk om bekend staat.
 

Omvang Glenmorangie

 

Als een van de grootste single malt Scotch whiskyproducenten heeft Glenmorangie internationale erkenning verworven. Hun toewijding aan kwaliteit en innovatie blijft groeien, waardoor het merk een constante favoriet is onder whiskyliefhebbers wereldwijd.
 

Glenmorangie Kenmerken 

 

Kenmerkend voor Glenmorangie is de focus op houtlagering in ex-bourbonvaten, wat resulteert in een zachte en fruitige smaak met subtiele vanilletonen. De complexe en uitgebalanceerde whisky's getuigen van een ongeëvenaarde expertise en een voortdurende zoektocht naar perfectie binnen de Schotse single malttraditie.

Lees hier meer over Glenglassaugh.


© 2024 Rarevintagewhisky.nl - All Rights Reserved