bel ons

Alleen Whatsapp 0638426181

checkmark

Uit voorraad leverbaar

checkmark

Gratis Verzekerd verzonden

checkmark

14 dagen retourrecht

checkmark

Uniek assortiment 500+ whisky's

webshop keurmerk
Home / Whisky Merken / Glendullan
Toon Filters
0
Onbeperkt
0
0
Onbeperkt

Glendullan

Toon enkel producten op voorraad
Weergave:

Glendullan Whisky


Glendullan, opgericht in 1897 in Speyside, Schotland, heeft een rijke geschiedenis doorgemaakt. Ondanks enkele sluitingen en heropeningen gedurende de 20e eeuw, behoudt Glendullan zijn legacy als een ambachtelijke distilleerderij met diepe wortels in de traditionele Schotse whiskyproductie.
 

Regio Glendullan

 

De distilleerderij bevindt zich in de Speyside-regio, bekend om zijn vruchtbare grond en zuivere bronnen. De omgeving draagt bij aan de unieke smaakprofielen van Glendullan-whisky's, vaak gekenmerkt door een perfecte balans tussen zoet en rokerig, met tonen van fruit, honing en lichte kruidigheid.
 

Glendullan Bottelingen

 

Enkele van de meest opmerkelijke bottelingen van Glendullan zijn onder meer de Glendullan 12 Year Old, geliefd om zijn toegankelijke karakter en uitgesproken aroma's. De Distillers Editions en Limited Edition releases dragen bij aan de reputatie van Glendullan als producent van hoogwaardige en zeldzame whisky's.
 

Hoe groot is Glendullan
 

Hoewel Glendullan niet de grootste distilleerderij is, speelt het een essentiële rol in de productie van de wereldberoemde Diageo-blends. De jaarlijkse output weerspiegelt zorgvuldig vakmanschap en aandacht voor detail, wat bijdraagt aan de exclusiviteit van Glendullan-whisky's op de markt.
 

Eigenschappen Glendullan

 

De kenmerken van Glendullan-whisky's omvatten een zijdezachte textuur, volle body en een complexe smaakervaring. De invloed van zorgvuldig geselecteerde vaten, waaronder sherry- en bourbonvaten, draagt bij aan de diepte en veelzijdigheid van de eindproducten. Glendullan blijft een gewaardeerd whiskymerk, geworteld in traditie en voortdurend evoluerend om whisky-liefhebbers wereldwijd te betoveren.

Lees hier meer over Springbank en Glendronach


© 2024 Rarevintagewhisky.nl - All Rights Reserved