bel ons

Alleen Whatsapp 0638426181

checkmark

Uit voorraad leverbaar

checkmark

Gratis Verzekerd verzonden

checkmark

14 dagen retourrecht

checkmark

Uniek assortiment 500+ whisky's

webshop keurmerk
Home / Whisky Merken / Wolfburn
Toon Filters
0
Onbeperkt
0
0
Onbeperkt

Wolfburn

Toon enkel producten op voorraad
Weergave:

Wolfburn Whisky


Wolfburn, opgericht in 2013 in Thurso, Schotland, herleeft de rijke traditie van de oorspronkelijke Wolfburn-distilleerderij die in 1821 werd opgericht. Met een onderbreking van bijna 150 jaar, herrijst dit whiskymerk met een toewijding aan vakmanschap en authenticiteit, waarbij het streven naar kwaliteit en smaak centraal staat.

 

Regio van Wolfburn


Gelegen in het uiterste Noorden van Schotland, op de wilde en ongerepte Caithness-kust, vind je de Wolfburn-distilleerderij. De ruige omgeving, de nabijheid van de zee en de rijke geschiedenis van de regio dragen bij aan de unieke karakteristieken van de Wolfburn-whisky's.
 

Meest bekende bottelingen van Wolfburn

 

Wolfburn heeft indruk gemaakt met diverse bottelingen, waaronder de populaire Northland, Aurora en Morven. Northland belichaamt de zachte, fruitige noten, terwijl Aurora diepgaande complexiteit en een vleugje turf biedt. Morven, aan de andere kant, combineert het beste van beide werelden. Deze expressies demonstreren de veelzijdigheid van Wolfburn en hebben wereldwijd erkenning gekregen.

 

Grootte van Wolfburn Ondanks zijn relatief recente oprichting heeft Wolfburn gestaag zijn capaciteit uitgebreid. Met een toenemende wereldwijde vraag en een groeiende reputatie heeft de distilleerderij haar productie aangepast om aan de behoeften van whiskyliefhebbers over de hele wereld te voldoen, waarbij de focus blijft liggen op het handhaven van hoogwaardige ambachtelijke productie.
 

Kenmerken van Wolfburn
 

Wolfburn-whisky's staan bekend om hun evenwichtige smaken, variërend van zoet en fruitig tot subtiel rokerig. De invloed van de kustligging is merkbaar in de zilte tonen die zich vermengen met rijke, complexe aroma's. Elk aspect van het productieproces, van gerstselectie tot vatrijping, wordt zorgvuldig beheerd om een uniek karakter te waarborgen. Wolfburn combineert traditioneel vakmanschap met innovatieve benaderingen, resulterend in een scala aan whisky's die de erfenis van de regio eer aan doen.

Lees hier meer over Weller.


© 2024 Rarevintagewhisky.nl - All Rights Reserved