bel ons

Alleen Whatsapp 0638426181

checkmark

Uit voorraad leverbaar

checkmark

Gratis Verzekerd verzonden

checkmark

14 dagen retourrecht

checkmark

Uniek assortiment 500+ whisky's

webshop keurmerk
Home / Whisky Merken / Nc'nean
Toon Filters
0
Onbeperkt
0
0
Onbeperkt

Nc'nean

Toon enkel producten op voorraad
Weergave:

Nc'nean Whisky


Nc'nean, opgericht in 2017 door Annabel Thomas, belichaamt een opmerkelijk hoofdstuk in de moderne Schotse whiskygeschiedenis. Gelegen aan de afgelegen westkust van Schotland, in het pittoreske Morvern, heeft de distilleerderij een inspirerende toewijding aan duurzaamheid en ambachtelijkheid. De naam 'Nc'nean' is afgeleid van een oude Keltische godin, wat de diepgewortelde band met de lokale tradities en mythologie weerspiegelt.
 

Nc'nean Regio

 

De regio Morvern, met zijn majestueuze, ruige landschappen en overvloedige natuur, biedt een unieke omgeving voor de productie van Nc'nean whisky. Het zuivere water van lokale bronnen, vermengd met de zilte lucht van de omliggende zee, draagt bij aan de unieke smaakprofielen van hun whisky's.
 

Bottelingen Nc'nean

 

Nc'nean onderscheidt zich door een innovatieve benadering van whiskyproductie. Het gebruik van biologische gerst, het streven naar hernieuwbare energiebronnen en het handhaven van traditionele distillatietechnieken getuigen van hun toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid.
 

Hoe groot is Nc'nean?

 

Onder de meest bekende bottelingen van Nc'nean vallen de Nc'nean Organic Single Malt en de Nc'nean Ainnir. De eerste, gemaakt van biologische gerst en gerijpt in een scala aan vaten, biedt een complex palet van smaken, terwijl de laatste, een gelimiteerde oplage, de kunst van het vakmanschap belichaamt met zijn verfijnde aroma's en elegante afdronk.
 

Nc'nean Kenmerken 

 

Ondanks haar jeugdige bestaan heeft Nc'nean snel internationale erkenning verworven. Met een productieomvang die eerder bescheiden is dan grootschalig, heeft Nc'nean een reputatie opgebouwd als een distilleerderij die vakmanschap, authenticiteit en duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. De wereldwijde waardering voor de unieke kenmerken van Nc'nean whisky belooft een veelbelovende toekomst voor dit opkomende merk in de wereld van Schotse whisky.

Lees hier meer over Old Pulteney.


© 2024 Rarevintagewhisky.nl - All Rights Reserved