bel ons

Alleen Whatsapp 0638426181

checkmark

Uit voorraad leverbaar

checkmark

Gratis Verzekerd verzonden

checkmark

14 dagen retourrecht

checkmark

Uniek assortiment 500+ whisky's

webshop keurmerk
Home / Whisky Merken / Ardmore
Toon Filters
0
Onbeperkt
0
0
Onbeperkt

Ardmore

Toon enkel producten op voorraad
Weergave:


Bezig met laden...

Ardmore whisky


Met een geschiedenis die teruggaat tot 1898, heeft Ardmore een rijke erfenis in de wereld van Schotse whisky. Oorspronkelijk opgericht door Adam Teacher, staat het merk bekend om zijn toewijding aan vakmanschap en traditie. In de loop der jaren heeft Ardmore zijn reputatie versterkt als een producent van hoogwaardige single malt whisky's, die vaak worden gewaardeerd vanwege hun complexiteit en diepgang.
 

Regio Ardmore


Gelegen in de iconische regio Speyside, is de omgeving van Ardmore doordrenkt van natuurlijke pracht. De distilleerderij wordt omgeven door schilderachtige heuvels en beboste valleien, wat bijdraagt aan de unieke karakteristieken van de geproduceerde whisky. De invloed van het lokale terroir komt duidelijk naar voren in de smaakprofielen van Ardmore's creaties.
 

Ardmore Bottelingen


Enkele van de meest bekende bottelingen van Ardmore omvatten de Traditional Cask en de Legacy. De Traditional Cask staat bekend om zijn robuuste rokerigheid, terwijl de Legacy een eerbetoon is aan de klassieke stijl van Ardmore, met tonen van fruitige zoetheid en kruidige nuances. Deze expressies belichamen de kernwaarden van Ardmore en bieden whisky-liefhebbers een smaakvolle reis door de geschiedenis van het merk.
 

Omvang Ardmore


Ondanks dat Ardmore niet behoort tot de grootste distilleerderijen, heeft het een aanzienlijke impact in de whiskywereld. De beperkte productieomvang stelt Ardmore in staat om de hoogste normen van kwaliteit te handhaven, waarbij elke fles getuigt van het vakmanschap en de zorg waarmee de whisky is vervaardigd.
 

Ardmore kenmerken


Wat betreft de kenmerken van Ardmore, valt de subtiele turfrook op als een handtekening van het merk. Deze rokerigheid wordt vaak prachtig in balans gebracht met tonen van vanille en honing, waardoor de whisky een karakteristiek en herkenbaar profiel krijgt. De unieke combinatie van smaken creëert een onvergetelijke drinkervaring, die liefhebbers van Schotse whisky keer op keer weten te waarderen. Kortom, Ardmore blijft een waar icoon in de wereld van whisky, geworteld in traditie en gekoesterd om zijn onderscheidende smaakprofielen.

Lees hier meer over Amrut.


© 2024 Rarevintagewhisky.nl - All Rights Reserved